Sigma Konverter MC-11 til Sigma SA objektiv
Sigma Konverter MC-11 til Sigma SA objektiv
Sigma Konverter MC-11 til Sigma SA objektiv
Artikkelnummer: 1025560

Sigma Konverter MC-11 til Sigma SA objektiv

Konverter MC-11 til Sigma SA objektiv

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
2 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma Konverter MC-11
Denne konverteren gjør det mulig å bruke Sigmas SA-objektiv på kamera med  Sony E-mount, perfekt for deg som har flere kamerasystem. Konverteren øker også utvalget av objektiv for deg som bruker Sony E-mount-kamera. Objektivet blir fullt kompatibelt med automatisk eksponeringskontroll på Sony E-mount kamerahus og gjør at du får dratt nytte av rask og jevn autofokus og OS-funksjoner i kompatible objektiver og kamera. Selv Exif-data som objektivtype, brennvidde, blendertall og annen data for bildet fungerer ved bruk av konverteren.

En LED-lampe på konverteren gjør det enkelt å se om det monterte objektivet er kompatibelt eller om konverteren behøver å oppdateres før bruk. Grønn lampe betyr at objektivet er fullt kompatibelet, blinkende oransje betyr at objektivet er kompatibelt men trenger en firmware-oppdatering. Om lampen ikke lyser i det hele tatt betyr det at objektivet ikke er kompatibelt.  Du finner en fulstendig oversikt over kompatible objektiv og kamera hus på  Sigmas hjemmeside.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.