Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Hot Shoe Mount Air 2

Moza Hot Shoe Mount Air 2

1044471
  • Gimbalen blir med stabil med bruk av tyngre kameraer
  • Ekstra blitsskofeste
  • Fest ekstra tilbehør i 1/4" eller 3/8"-gjengene
769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ekstra blitsskofeste til din Moza Air 2

Dette ekstra blitsskofestet gir deg mulighet til å ytterligere stabilisere kameraet ditt ved å feste blitsskofestet både i kameraet ditt og gimbalen. Dette er perfekt når du benytter litt tyngre kameraer på Moza Air 2. Ettersom kameraets blitssko blir opptatt av selve holderen finnesa det to stk coldshoes på festet der du kan feste f.eks. mikrofoner eller lamper. 

Fordeler

  • Gimbalen blir mer stabile ved bruk av tyngre kameraer
  • Ekstra blitsskofeste
  • Fest ekstra tilbehør i 1/4" eller 3/8" gjenge

Leveres med

  • Moza Hot Shoe Mount Air 2
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.