Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VR-50HD

Roland VR-50HD

1011815
66 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Alt-i-ett-mikser for webstreaming og innspilling
VR-50HD gir deg et konplett HD-studio med alt-i-ett-funksjon som inkluderer lydmikser, video switcher og multi-viewer som gjør at du kan håndtere lyd og bilde samtidig, helt på egen hånd. VR-50HD har HD multiformat, USB 3.0 og USB 2.0 for webstreaming og opptak, og kontrolleres enkelt med faders, knapper og en 7" touchskjerm. Du kan tilkoble kameraer, datamaskiner, BluRay-spillere, DVD-spillere, mikrofoner, nettbrett og mye mer. Alle digitale videoutganger har innebygget lyd.

Med VR-50HD får du samme kvalitet som enkeltstående enheter eller gir samlet. Den er bærbar og passer utmerket for alt fra skoler og kirker til møterom, auditorium og live-events.

Egenskaper:

  • 12 innganger, 4-kanals video pluss still channel Multi-Format Switcher
  • Støtter  3G / HD / SD SDI, HDMI, RGB / Component, og Composite innganger opp til 1080p (3G SDI)
  • Embedded lyd med forsinkelsesinnstillinger
  • 12-kanals digital lydmikser med XLR, TRS og RCA-uttak, samt lyd fra SDI- og HDMI-innganger
  • 4-layer Compositing av PinP, PinP Key og STILL
  • Innebygget touchskjerm (7" Graphic color LCD 800 x 480 punkter)
  • Ekstern Multi-View-utgang via HDMI
  • HDCP-støtte
  • USB 3.0 video / lydutgang for webstreaming og innspilling opp til 1080p ukomprimert.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.