Eartec UltraLITE UL2S 2 headset (single ear)
Artikkelnummer: 1031430

Eartec UltraLITE UL2S 2 headset (single ear)

Trådløst intercom-system med 2 singel-headset

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • For to samtidige brukere med heldupleks
  • 2 headset med en øreklokke + mikrofon
  • Batterier, lader og veske følger med
6 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

UltraLITE kommunkasjonsheadset x2

UltraLITE single ear fra Eartec er enkel å bruke, og har et smart alt i ett-design for toveis talekommunikasjon. Headsettet kan brukes på både høyre og venstre øre, og mikrofonen kan dreies i 270 grader. Det innebygde oppladbare lithium-batteriet gir kontinuerlig drift på seks timer, og går raskt å endre. Headsettet er frittstående, men kan også kombineres med opp til fire andre.

  • "Allt-i-ett" løsning, uten behov for kabler eller sendere
  • Fungerer på både høyre og venstre øre
  • DECT-teknologi
  • Lithium Polymer-batterier
  • Ingen lisens behøves

Bare headset

Alt er innebygd i headsettet, slik at du ikke trenger sender eller ledninger som floker seg. Kommunikasjonen skjer simultant, akkurat som i en telefonsamtale. Mikrofonen kan vris slik at headsettet fungerer på både høyre og venstre øre. Mikrofonen er slått av når du åpner mikrofonen.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications gir ca 400m rekkevidde i åpent terreng, med opp til 4 brukere og ingen FCC-lisens kreves. Batterilevetiden er ca 6 timer.

Les mer om headsettet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.