TP-300 telepromter till iPad/Android med Bluetooth

DataVideo TP-300 telepromter till iPad/Android med Bluetooth

1010505
8 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Datavideo TP-300
TP-300 teleprompter for iPad/Android er en teleprompter fra Datavideo som bruker iPad som monitor og styres med en bluetooth fjernkontroll. Teleprompteren monteres altså foran objektivet på ditt videokamera og teksten er kun synlig for den som står foran kamera, på den måten kan personen foran kamera enkelt lese og prate samtidig som han ser rett inn i kamera. Beambreaker glass av høy kvalitet senker f-stop et trinn og tilsvarer effekten fra et ND-filter som moderne kamera ikke har noen problem med å kompensere for. Den smarte konstruksjonen med stoff bak gjør at den passer så godt som alle kamera på markedet. Forhøyninger medfølger for tilpassming mot optikken på mindre kamera. Kan også brukes under kamera da man samtidigt vil  kunne bruke Chromakey lysringen CKL-300 fra Datavideo. Bak finnes også et feste for å kunne montere CF-kort opptakeren DN-60 fra Datavideo.

Med programvaren som medfølger kan du enkelt sende tekster som e-post eller kopiere og lime inn f.eks fra en hjemmeside. Resultatet er supermyk rullende tekst.  Med passende fjernkontroll kan man f.eks justere hvor raskt teksten ruller forbi på skjermen.

Programvaren gir mange muligheter som:

  • Ultramyk scrolling av tekst, landskap eller portrettmodus
  • Normal eller speilvendt tekst.
  • Raskt å hente inn tekst i programvaren med innebygget klipp og lim funksjon.
  • Redigere teksten og endre timing direkte i programmet.
  • Kontrollere hastigheten for rulleteksten med fjernkontrollen.
  • Velg mellom ulike fonter, størrelse og farge på tekst og bakgrunn.
  • Levereres med forhøyninger for å passe inn mot optikken på mindre kamera etc..

Inkluderer trådløs fjernkontroll WR-400 for bruk med iPad og Android nettbrett. Fjernkontrollen tilkobles via bluetooth og har et oppladbart batteri som lades via USB tilkobling. Konstruksjonen er laget for at man skal kunne bruke plater med størrelser fra 5"-10.1".

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.