Blackmagic Design Ultimatte 12 HD
Blackmagic Design Ultimatte 12 HD
Blackmagic Design Ultimatte 12 HD
Artikkelnummer: 1057350

Blackmagic Design Ultimatte 12 HD

Ultimatte 12 HD

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Opptil 1080p60 via 3G-SDI BNC
  • Støtte for SD/HD/3G-SDI
  • 5 x SDI-innganger og loop-utganger
12 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Ultimatte 12 HD fungerer i HD med subpikselbehandling for et forbedret bilde. Denne allsidige enheten er først og fremst designet for nyheter, sport og andre typer produksjoner. Med Ultimatte 12 HD legges en 3G-SDI-tilkobling til avanserte algoritmer, forbedret demping av strølys, utmerket fargegjengivelse og separasjon for å skape mest mulig realistiske produksjoner. HD-modellen støtter opp til 1080p60 oppløsninger og støtter en rekke medieformater. Denne prosessoren krever den nedlastbare Ultimatte-programvaren for macOS og Windows, og kan også kontrolleres via den separat tilgjengelige Ultimatte Smart Remote 4.

Fordeler

  • Opptil 1080p60 via 3G-SDI BNC
  • Støtte for SD/HD/3G-SDI
  • 5 x SDI-innganger og loop-utganger
  • Utmerket fargegjengivelse/overganger
  • Fungerer med Ultimatte Smart Remote 4
  • Avanserte algoritmer og bildebehandling

Avanserte bildebehandlingsalgoritmer

Avanserte bildebehandlingsalgoritmer og et enormt fargerom brukes slik at ulike deler av bildet kan behandles separat basert på fargene i hvert område. Denne behandlingen produserer fine detaljer og jevner ut farge- og objektoverganger med HD-video.

Nøyaktig fargegjengivelse

Sofistikert flare-, kant- og overgangsbehandling lar deg fjerne bakgrunnen uten å påvirke fargene du vil beholde, og reproduserer farger som er umulige på andre keyers, for eksempel en knallgul kjole foran en grønn skjerm.

Skygger og transparenter

Forbedrede overkastingsalgoritmer kan fjerne grønntoner og strølys fra nesten hva som helst, og skape virkelighetstro, realistiske virtuelle miljøer, selv når du bruker skygger eller gjennomsiktige objekter med refleksjoner.

Høykvalitets grensesnitt

Høykvalitetstilkoblinger inkluderer en Ethernet-port, en GPI-tallytrigger, 3G-SDI BNC-porter som støtter opptil 1080p60 video og Program-videoutganger.

Leveres med

  • Ultimatte 12 HD
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.