Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM
Artikkelnummer: 1055184

Canon C70 + RF 15-35 F/2,8L IS USM

Kompakt og fleksibelt Cine-kamera med skarp vidvinkelzoom

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Superskarp vidvinkelzoom med en blenderåpning på f/2,8
  • 4K Super 35 DGO-sensor (Dual Gain Output)
  • 12-Bit Raw Light opptak
84 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon C70 er et kompakt, fleksibelt Cinekamera med Canons RF-feste. Festet gir deg muligheten til å bruke objektiver fra RF-serien som har raskere kommunikasjon mellom kamera og objektiv, og gir deg en bildekvalitet på aller høyeste nivå. Designet med en kompakt størrelse og et enkelt grensesnitt gjør den nye C70 perfekt for blant annet innholdsskapere, TV-produksjoner, dokumentarer og live-arrangementer. Takket være størrelsen på kameraet kan du også enkelt montere det på en gimbal eller drone, og få friheten til å lage som aldri før. Med Canons egen utrolig skarpe vidvinkelzoom RF 15-35 f/2,8L har du et fleksibelt og fleksibelt sett for alle typer produksjoner og filmopptak.

Fordeler

  • 4K Super 35 DGO-sensor (Dual Gain Output)
  • Høyt dynamisk omfang i 16 trinn
  • 12-Bit Raw Light-opptak
  • Opptak med opptil 120 bilder per sekund i 4K
  • Rammeopptak / Stop-Motion
  • Doble SD-kortspor med støtte for samtidig opptak i flere formater
  • XF-AVC Proxy-støtte
  • Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)
  • Profesjonelle inn- og utganger
  • Kompatibel med EF-EOS R 0,71x adapter for montering av objektiver fra Canons EF-serie

Canons første Cinekamera med RF-feste

Helt siden EOS R ble sluppet på markedet har det vært etterspørsel etter et Canon Cinekamera som bruker samme objektivbajonett, og nå er det her. Med Canon C70 kan du bruke alle RF-seriens objektiver og de utvides stadig. Sammen med EF-ROS R 0.71x-adapteren kan du også bruke alle EF-objektiver til kameraet med full støtte for autofokus og elektronisk kommunikasjon. Fordi adapteren inneholder en type vidvinkelfunksjon på 0,71x, vil du få samme seksjon på EF-objektivene som de ville sett ut på et fullformatkamera sammen med mer lysinngang.

4K Super 35 DGO sensor

C70 henter den samme sensoren som sitter i Canons populære C300 Mark III-kamera med DGO-teknologi, som står for Dual Gain Output. Enkelt forklart er to bilder i kameraet kombinert av sensoren, ett som prioriterer høylys og ett som prioriterer skygger. Disse slås deretter sammen for å gi deg et bilde med et høyere dynamisk omfang, som ligner på en HDR- eller HLG-video. 4K-sensoren kan ta opp med bildehastigheter på opptil 120 fps og støtter både All-Intra-kodeken sammen med Long-GOP, samt H.265 og H.264 i MP4.

Doble SD-kortspor med støtte for samtidig opptak i flere formater

Kameraet har to kortspor med støtte for SD UHS-II hvor du kan velge om du vil ha backup av materialet ditt eller om du vil ha overlappende opptak. Du kan også, for første gang i et Cinema EOS-kamera, ta opp flere formater samtidig til hvert spor – slik at du kan være så fleksibel i etterproduksjonen som mulig.

Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

Canons Dual Pixel er et veldig effektivt autofokussystem som finnes i C70. Sammen med EOS iTR AF X, som kommer fra EOS R5, får du en svært presis og kompatibel autofokus gjennom ansiktsgjenkjenning og en dyp læringsteknologi som husker ansikter automatisk. Dette lar deg la kameraet spore objektet ditt mens du fokuserer på skiver eller innstillinger.

Profesjonelle inn- og utganger

Kameraet har tre lydinnganger via Mini XLR med fantomstrøm og 3,5 mm telefonuttak, samt 3,5 mm hodetelefonutgang for monitorlytting. Det er en HDMI-port i full størrelse for utmating av videosignal. En inngang for tidskode via BNC-kontakt er også plassert foran på kameraet.

Skarp og fleksibel vidvinkelzoom

En ultravidvinkelzoom i EOS R-systemet med fem-trinns bildestabilisering og en USM-motor for stillegående og presis fokusering. Objektivet er svært lyssterkt og med sin blenderåpning på 2,8 i hele zoomomfangt er det perfekt for fotografering selv i lite lys og der det kreves liten dybdeskarphet. Brennvidden på 15-35 mm gjør objektivet til Canons bredeste i EOS R-systemet, som er bra for for eksempel landskaps- og arkitekturfotografering. Canon RF 15-35mm f / 2.8L IS USM er objektivet som kan følge med under alle forhold da det har en værbestandig konstruksjon og et belegg på linsene som beskytter mot vanndråper og støv.

Fordeler

  • Lyst objektiv - f/2,8
  • Objektivet med størst vinkel i EOS R-systemet
  • Bildestabilisering i fem trinn - for både foto og film
  • Nano USM-motor for rask, jevn og presis fokusering
  • Værbestandig konstruksjon for fotografering under alle forhold

Kompatibel med EF-EOS R 0,71x adapter for montering av objektiver fra Canons EF-serie

Sammen med kameraet lanseres også EF-EOS R 0.71x-adapteren, som bruker en optisk konvertering for å fange et fullformatssnitt på Super 35-sensoren. Adapteren gir også en ekstra blenderåpningslysinngang. All digital kommunikasjon fungerer også mellom objektiv og kamera via de innebygde kontaktene, noe som gjør at autofokus, blenderåpning, bildestabilisering, linsekorreksjoner og metadata fra objektivene fungerer sømløst med C70.


Leveres med

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen