Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH
Artikkelnummer: 1025208

Canon ME20F-SH

ME20F-SH

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
269 800 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lite og kompakt fullformat videokamera
ME20F-SH er en liten og lett videokamera med Full HD. Kamera presterer utmerket i dårlige lysforhold takket være sine IR-funksjoner og ISO på over 4 millioner som muliggjør fargebilder i nesten komplett mørke ((0,0005 lux). Kamera har en CMOS-fullformatssensor på 35 mm med 2,26 MP. Du får mange automatiske funksjoner for eksponering via blender og gain, One-Shot AF og Auto WB samt tillpassede bildeinnstillinger, inklusive Canon Log og Wide DR.

Funksjoner

  • Full HD 1080p/1080i/720p av høy kvalitet
  • Bredt ISO-intervall på 800 til 4 millioner
  • Infrarødt filter muliggjør filming i nesten komplett mørke
  • Kompatibel med mange EF-objektiv


Mange tilkoblingsmuligheter
Du kan spille inn ditt materiale på en ekstern innspillingsenhet i Full HD 1080p/1080i/720p og kamera har støtte for stort dynamisk omfang. Dessuten har den redusert bevegelsesuskarphet med støtte for bildehastigheter på opp til 50p/59,94p for filming i slowmotion. Det finnes godt om tilkoblingsalternativer for bildeskjerm og fjernstyring, inklusive HDMI-utgang. Genlock og to 3G/HD-SDI-terminaler.

Optikk
ME20F-SH har EF-fatning og støtte for et bredt utvalg objektiv fra hele Canons serie,  inklusive zoom- og fast objektiv samt utvalgte Canon Servo-objektiv (med 12-pinsgrensesnitt).
 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen