ME20F-SH

Canon ME20F-SH

1025208
269 800 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lite og kompakt fullformat videokamera
ME20F-SH er en liten og lett videokamera med Full HD. Kamera presterer utmerket i dårlige lysforhold takket være sine IR-funksjoner og ISO på over 4 millioner som muliggjør fargebilder i nesten komplett mørke ((0,0005 lux). Kamera har en CMOS-fullformatssensor på 35 mm med 2,26 MP. Du får mange automatiske funksjoner for eksponering via blender og gain, One-Shot AF og Auto WB samt tillpassede bildeinnstillinger, inklusive Canon Log og Wide DR.

Funksjoner

  • Full HD 1080p/1080i/720p av høy kvalitet
  • Bredt ISO-intervall på 800 til 4 millioner
  • Infrarødt filter muliggjør filming i nesten komplett mørke
  • Kompatibel med mange EF-objektiv


Mange tilkoblingsmuligheter
Du kan spille inn ditt materiale på en ekstern innspillingsenhet i Full HD 1080p/1080i/720p og kamera har støtte for stort dynamisk omfang. Dessuten har den redusert bevegelsesuskarphet med støtte for bildehastigheter på opp til 50p/59,94p for filming i slowmotion. Det finnes godt om tilkoblingsalternativer for bildeskjerm og fjernstyring, inklusive HDMI-utgang. Genlock og to 3G/HD-SDI-terminaler.

Optikk
ME20F-SH har EF-fatning og støtte for et bredt utvalg objektiv fra hele Canons serie,  inklusive zoom- og fast objektiv samt utvalgte Canon Servo-objektiv (med 12-pinsgrensesnitt).
 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.