Canon ME200S-SH
Canon ME200S-SH
Canon ME200S-SH
Artikkelnummer: 1026532

Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
64 889 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt og tilpassingsbart videokamera
Canon ME200S-SH er utstyrt med en Super 35 mm CMOS-sensor som gir et bredt dynamisk omfang og levererer filmer i Full HD opp til 50p/59,94p. Kamera leverer meget bra under dårlige lysforhold takket være en ISO-følsomhet på opptil 204800 og farget IR.  Dual Pixel CMOS AF gir en myk oh nøyaktig autofokus og det innebygde ND-filtret sørger for at du får full kontroll over bildet.

Videokamera har mange ulike bruksområder og fungerer like bra til TV-og filmproduksjoner som til overvåkning, vitenskaplig forskning og dokumentarer. Canon ME200S-SH spiller inn på ekstern opptaker og har uttak for fjernstyring samt 3,5mm mikrofoninngang. Siden kamera har EF-objektivfatning med cinema lås får du tilgang til et brett utvalg av kompatible EF- og EF-S-objektiv samt Canon Cine-objektiv med servo-drift.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.