CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S, EF-mount

Canon CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S, EF-mount

1026520
66 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S

CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S tilbyr optisk kvalitet tilpasset 4K og med høy oppløsningsevne, og har en svært anvendelig brennvidde på 18-80mm.

Fordeler:

  • •4,4x optisk zoom
  • •T4.4 (f/4) gjennom hele zoomområdet
  • •Korreksjon for vignettering

Objektivet er utstyrt med DC- og USM-motorer for jevn og lydløs servozoom og fokusstyring og leverer rask og presis Dual Pixel CMOS autofokus. Det finnes tre innstillinger for bildestabilisatoren så du får skarpe filmer, og blenderen med 9 lameller gir en vakker bokeh-effekt.

Objektivet passer meget bra til Cinema EOS-kameraene og takket være den lave vekten på 1,2kg passer det også utmerket til droner.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.