Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S, EF-mount

Canon CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S, EF-mount

1026520
52 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S, EF-mount
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Servo grip ZSG-C10
58 699 NOK

CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S

CN-E18-80mm T4,4L IS KAS S tilbyr optisk kvalitet tilpasset 4K og med høy oppløsningsevne, og har en svært anvendelig brennvidde på 18-80mm.

Fordeler:

  • •4,4x optisk zoom
  • •T4.4 (f/4) gjennom hele zoomområdet
  • •Korreksjon for vignettering

Objektivet er utstyrt med DC- og USM-motorer for jevn og lydløs servozoom og fokusstyring og leverer rask og presis Dual Pixel CMOS autofokus. Det finnes tre innstillinger for bildestabilisatoren så du får skarpe filmer, og blenderen med 9 lameller gir en vakker bokeh-effekt.

Objektivet passer meget bra til Cinema EOS-kameraene og takket være den lave vekten på 1,2kg passer det også utmerket til droner.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.