Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Gratical X, Z-GRX

Zacuto Gratical X, Z-GRX

1023685
22 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Zacuto Gratical X
Gratical X er en elektronisk OLED-søker og et prisgunstig alternativ til Zacuto HD, som kan tilpasses med de funksjoner du behøver. Akkurat som Zakuto HD er Gratical X utstyrt med en kraftig FPGA dual core-prosessor og den nyeste Micro-OLED-skjermen for å gi bedre kontrast. Skjermen støtter høy pikseltetthet med uovertruffen oppløsning, svartnivå, gamma og kontrast.

Søkeren har fire programmerbare knapper, to HDMI- og to SDI-porter samt innstillinger som skjermjustering, color bars, blue gun og fargekorrigering. Du kan kjøpe til flere funksjoner via Zacutos hemsida og laster dem deretter enkelt inn i Gratical X via USB.

Gratical X må aktiveres etter kjøp. Dette gjør du også på Zacutos hemsida ved å fylle ut et skjema. En epost sendes så til deg med en fil som du laster ned og overfører til Gratical X via USB-minne.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.