LCD-monitor 5" 502 Bright

Small HD LCD-monitor 5" 502 Bright

1038356
14 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

502 Bright med 1000nits lysstyrke

Small HD´s LCD-monitor 5" 502 er en Full-HD monitor med både SDI og HDMI-inn/utganger. Størrelsen er kun 5 tommer, ca som en smartelefon, og vekten er kun 400 gram. Pikseltettheten er 441 piklser per tomme, noe som gir deg et sylskarpt bilde. Og selvsagt har du bildezoom, fokushjelp, zebra, false color og mye mer direkte i monitoren.

Monitorne har 3D LUT, noe som gjør at du som filmer i LOG kan se materialet i monitoren med "korrekte" farger.

Fordeler:

  • Full-HD 1920 x 1080 med høy pikseltetthet
  • Både SDI- og HDMI-inngang og utgang
  • Fungerer i realtid med 3D LUT
  • Opp til 8 presetlagringer i monitoren
  • Enkel navigering via joystick
  • Hodetelefonsutgang
  • Plass for doble Canonbatterier LP-E6 (selges separat)
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.