Videomonitor

En videomonitor er en lyssterk skjerm som brukes både til å vise levende bilder fra filmkameraer og til redigering i postproduksjon. Den nøyaktige fargegjengivelsen og tilkoblingsmulighetene gjør dem ideelle for profesjonelle filmskapere, videoprodusenter og redigerere. Vårt utvalg av videomonitorer omfatter skjermer fra Seetec, Blackmagic Design, Atomos med flere, i størrelser fra 15 til ca. 30 tommer. Enten du filmer for en stor produksjon eller et personlig prosjekt, har vi skjermen for deg. Kjøp videomonitorer direkte på nettet, eller besøk oss i butikken for personlig hjelp.

Filtrering
  Viser 21 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen