LCD-monitor 5" CLM-FHD5

Sony LCD-monitor 5" CLM-FHD5

1020581
9 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

LCD-monitor CLM-FHD5
LCD-skjermen CLM-FHD5 har funksjoner som forstørrelse og kantfokusutheving (peaking) for ekstra nøyaktig fokus, falske farger og videonivåmarkør for hjelp med eksponeringsinnstillingene samt S-Log-displayhjelp for ekstra pålitelig opptak. LCD-skjermen benytter samme type batter som kameraer så det blir lettere å bruke den ute i felten.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.