Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI
Artikkelnummer: 1054624

Feelworld Monitor LUT5 5" HDMI

Fleksibel og lyssterk 5,5-tommers videoskjerm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Fleksibel og lett skjerm som bare veier 270 g
  • Gjør det enklere når du filmer og vil ha en større skjerm
  • Støtter standardfunksjoner som Focus peaking, histogrammer og mer
3 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FEELWORLD LUT5 5” er utviklet for å passe de fleste opptakssituasjoner du måtte være i. Du får nyttige funksjoner som histogram, falske farger, fokushjelp, innebygd lyd, piksel til piksel, rammeguider, ni rutenett og mye mer i én enhet. Skjermen skaleres ned til kun 270 gram for ikke å gjøre det tungvint å ha den montert på kameraet ditt. På toppen, bunnen og høyre side er det 1/4" monteringspunkter for enkel montering på kamera eller rigg.

Fordeler

  • Fleksibel og lett skjerm som bare veier 270g
  • Forenkler når du filmer og ønsker en større skjerm
  • Støtter standardfunksjoner som Focus peaking, histogram og mye mer
  • Skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler
  • Lyssterk og kontrastrik, 3000 cd/m² HDR-skjerm
  • Innebygd kjølesystem
  • 1/4" monteringspunkter for enkel montering
  • 160 graders synsvinkel - vertikal og horisontal

Ultralys 3000 cd/m² HDR-skjerm

Feelworld Monitor LUT5 5" er en fleksibel 5,5-tommers skjerm med høy lysstyrke som du fester direkte på kameraet. Den er utstyrt med en full HD LCD-berøringsskjerm som er veldig enkel å bruke. Skjermen støtter HDMI-signal 4K 30Hz, HDR , og har sin egen tilpassede 3D LUT og andre profesjonelle komposisjonsverktøy. Den kompakte størrelsen kombinert med den lette vekten lar deg bevege deg enkelt og bekymringsfritt under opptak.

Lyssensor for automatisk dimming av skjerm

LUT5 har en sensor for omgivelseslys som lar deg enkelt gå fra et mørkt studio til et solrikt sted, fra midnattsmåneskinn til middagssol. Skjermens lysstyrke justeres automatisk for å passe filmmiljøet ditt.

Enkel og effektiv berøringsskjerm

Enkel og følsom håndtering gjør filmingen mer effektiv. Det innovative LCD-brukergrensesnittet med berøringsskjerm gir utrolig god kontroll. Du kan bruke enkle skyve- og sveipebevegelser for viktige funksjoner.

Innebygd kjølesystem

Monitoren har en innebygget varmeledende enhet og en lydløs vifte. Den er også utstyrt med flerdimensjonale kjølehull for bedre og mer effektiv kjøling.

True Color - Profesjonell fargekalibrering

FEELWORLD-skjermen støtter ITU-standarder og HD-video Rec.709 og har en avansert bildebehandlingsteknologi slik at bildet er tydelig gjengitt mens fargen er naturlig for å gjengi fotografiets fysiske karakter, noe som gjør det mulig for brukere å evaluere kvaliteten på ulike input korrekt. signaler.

4K HDMI-inngang og loop-utgang

LUT5 har 4K HDMI inn og sløyfe ut, så den kan ikke bare vise live-signaler, men også sende dem ut til andre skjermer samtidig. Det er muligheten til å vise levende bilder på flere skjermer samtidig som den originale videokvaliteten opprettholdes.

Ulike vinkler - det samme vakre bildet

Skjermen er utstyrt med 2 standard 1/4" tråder (bunn og høyre side). Du kan enkelt montere den på kameraet eller annen type utstyr med en magisk arm, tilpasset feste osv. Den gir jevn bildeskarphet og farger fra en 160 graders synsvinkel vertikalt og horisontalt.

Leveres med

  • Feelworld LUT5 5" videomonitor
  • Mini / mikro-HDMI til HDMI-kabel
  • Hot shoe-feste
  • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen