Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Vidiu Pro

Teradek Vidiu Pro

1021323
10 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Vidiu Pro
VidiU Pro er det tredje søsterproduktet til den kompakte streamingsløsningen VidiU. Dette er en vassere modell med flere muligheter enn VidiU mini og standard-enhetene. Pro er litt større enn de andre VidiU men passer fortsatt en mindre videokamera. Den er utstyrt med HDMI-inngang og kan kobles til internett via WiFi, Etherenet eller USB 3G/4G-modem.

Det finnes en SD minnekortplass som du kan spille inn materiael til i samme format som streaminginnstillingen. Dette kan gjøres dersom du av noen grunn ikke kan strømme live men ønsker å ville ta en kopi av filen for å distribuere den senere eller helt enkelt vil ha en ferdig arkivfil.

Du kan balansere strømmingen  via såkalt Bonding av flere tilkoblinger til internett. Du kan bruke hvilken kombinasjon av interface du vil  bruke, Ethernet, WiFi og USB-modem. Du kan også utnytte opp til fire iPhone modemoppkoblinger samtidig; dette gjøres via ShareLink som finnes som e abonnement via VidiU appen.

VidiU Pro er direkte integrert med streaming-plattformer som Ustream, LiveStream, Twitch og YouTube Live men kan også manuelt konfigueres til en RTMP-adresse som en Wowsa Streaming server eller SolidTango.se eller lignende.

Batteritid: Opp til ca 2 timer

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.