Blackmagic Design ATEM 1M/E Advanced Panel 10
Blackmagic Design ATEM 1M/E Advanced Panel 10
Blackmagic Design ATEM 1M/E Advanced Panel 10
Blackmagic Design ATEM 1M/E Advanced Panel 10
Artikkelnummer: 1038420

Blackmagic Design ATEM 1M/E Advanced Panel 10

ATEM 1M/E Advanced Panel 10

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
41 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Styrepanel til ATEM bildemikser

ATEM 1 M/E Advanced Panel er et styrepanel for Blackmagic Designs videomiksere. Kontrollpanelet har knapper for og enkelt bytte bildekilde, samt en T-bar for å lage myke overganger. Statusdisplayet lar deg overvåke mikseren, og gjør det enkelt å justere innstillingene.

Tilkobling til mikser

Kontrollpanelet kobles til bildemikseren via nettverkskabel, noe som gjør at kontrollpanelet og bildemikseren ikke trenger og plasseres nær hverandre. Kontrollpanelet har også mulighet til å loope videre nettverkssignalene til f.eks. en datamaskin eller en ATEM Camera Control Panel.

Knapper for å bytte bildekilde

På kontrollpanelet finnes det knapper til 10 stk ulike kilder. Ved siden av knappene vises navnet på inngangen slik at du lett kan se hvilken knapp som hører til hvilken kamerainngang. Navnet på inngangene kan også fargekodes hver for seg for å få det ekstra tydelig hva de ulike knngangene er. Bakgrunnsbelysningen på knappene endres avhengig av hvilken inngang som for tilfellet er i bildet. Ved hjelp av shift-knappen får alle knapper en alternativ bruk, noe som gjør at opptil 20 innganger kan håndteres av kontrollpanelet.

Montering

Størrelsen på ATEM 1 M/E Advanced Panel er tilpasset for å kunne monteres på en 19 tommers rack på en utdragbar slede. Under kontrollpanelet finnes festepunkter som også gjør det mulig å skru den fast i f.eks. en bordskive.

Strømforsyning

ATEM 1 M/E Advanced Panel kan strømforsynes direkte via 230 volt eller via 12 volt via XLR-tilkobling. Dersom begge inngangene strømforsynes samtidig får du redundans om en av strømkildene skulle forsvinne.

Leveres uten strømkabel

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen