Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AP275 Solar Booster Panel 21W

xtorm AP275 Solar Booster Panel 21W

1041228
1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Stor solcellelader med to USB-kontakter

AP275 er en solcellelader med tre paneler og to USB-kontakter, perfekt for å lade telefonen, kameraet eller PowerBanken din når du er ute på tur. Størrelsen gjør at laderen fungerer også når det er dårligere lystilgang og kan på en dag lade en 10'000mAh PowerBank.

Ved å kombinere solcelleladeren med en PowerBank og henge den på ryggsekken eller teltet kan du være sikker på at den samler opp all tilgjengelig solenergi du får tilgang til gjennom dagen. Siden lader du enhetene dine på kvelden fra PowerBanken. Du kan selvfølgelig lade tingene direkte i solpanelets USB-kontakt. Et display indikerer hvor mange ampere som genereres.

Leveres med:

  • Manual
  • MicroUSB-kabel
  • Karabinkrok

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.