Kampanje

UV-filter Pro Nano HUC 86 mm

NiSi UV-filter Pro Nano HUC 86 mm

1041224
  • Filtergjenge i messing
  • Optisk glass
  • 3,5 mm tynn filterring som motvirker vignettering
  • Vannavvisende coating

Velg diameter

1 099 NOK1 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Forventet på lager 2021-11-29

BLACK WEEKSpar 35% på NiSi-filter

Under Black Week får du 35% rabatt på alle filter fra NiSi. Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker eller til og med 29/11. Kampanjen gjelder ikke forhandlere og kun ett kjøp per kampanjeprodukt og kunde.
Les mer

Verdipakke

UV-filter Pro Nano HUC 86 mm
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
1 597 NOK2 197 NOK
UV-filter Pro Nano HUC 86 mm
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
Blåsebelg Dust-Free Air Blower svart
1 587 NOK2 187 NOK

UV-filter med vannavvisende Nanobelegg

NiSi Pro Nano HUC er et eksklusivt filter med svært høy optisk kvalitet og eksklusive belegg. Nisi UV-filter forbedrer fargegjengivelse og eliminerer uskarphet forårsaket av ultrafiolett stråling. Vi anbefaler at et UV-filter monteres permanent på objektivet som et beskyttende filter.

Fordeler

  • Eksklusivt og ekstremt hardt "U"-type Nanobelegg
  • Minimerer UV-stråling og reduserer uskarphet
  • Vann- og oljeavstøtende nanobelegg
  • Sterk og supertynn ramme (3,5 mm) filterring for å minimere vignettering på vidvinkelobjektiv
  • Filterringen er laget av messing som er snillere mot trådene på objektivet

Ultrafiolett lys er usynlig for øyet og svært utbredt i fjellområder, kystområder og områder med veldig klar luft.

UV-filteret er laget av optisk glass av høyeste kvalitet for best lysgjennomslipp (>99,2 %) og med en veldig flat overflate for minimal refleksjon (0,3%). NiSi Pro Nano Huc er fargeløs og krever ingen forlengelse av eksponeringstiden. Filteret behandles med flere Nano belegg som bidrar til en ekstra holdbar overflate, reduserte refleksjoner, enklere rengjøring og fremfor alt dråpedannelse.

Dråpedannelse er noe som i begynnelsen kanskje ikke høres ut som en fordel, men når du finner ut hvorfor, er de geniale. Filterbelegget betyr at hvis du skyter i fuktige miljøer eller i nærheten av vann og det ender opp på filteret, vil små dråper danne seg på filteret, i stedet for at det flyter og danner striper. Streker med vann er vanskelig å redigere bort mens dråper er mye enklere å redigere bort, i tilfelle du glemte å rense filteret mellom bildene.

Leveres med

  • NiSi UV Filter Pro Nano HUC
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.