Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

DaVinci Resolve Mini Panel

Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel

1032877
43 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kontrollpanel fra Blackmagic Design som kobles til datamaskinen og gir deg mulighet til å styre softwaren DaVinci Resolve. Panelet har to skjermer som viser funksjoner og verdi fra programvaren.

Med dette kontrollpanelet får du full kontroll når du fargekorrigerer ditt materiale i DaVinci Resolve. Panelet har tre styrekuler som blant annet styrer fargekanalene RGB. Det finnes også 12 justeringsratt som gir deg presisjonsjustering av blant annet Y lift, Y gamma, Y gain, kontrast, metning og Luminance Mix. Trykker man på noen av rattene nullstilles verdien til sitt utgangspunkt. Panelet har også 18 knapper for å styre blant annet start, stopp og fullskjerm.

På den øvre delen av panelet sitter to 5 tommers skjermer. Disse kan vise ulike funksjoner, og verdien fra DaVinci Resolve og de åtte rattene under skjermene lar deg redigere disse verdiene.

Kobles til datamaskinen via USB-C eller via nettverk.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.