Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Arduino Shield 3G-SDI

Blackmagic Design Arduino Shield 3G-SDI

1027500
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Arduino Shield 3G-SDI
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
1 338 NOK

Arduino Shield 3G-SDI

Med Arduino Shield kan du bygge en egendefintert kontrollenhet til ditt Blackmagickamera. Kombineres med et Arduino-hovedkort, og gjør at du kan sende styresignaler til kameraet via SDI-retursignal. Du kan styre zoom, fokus, blenderåpning, hvitbalanse og mye mer avhengig av hvilket kamera og objektiv du bruker.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.