Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Unified DSLR 15 mm baseplate

Wooden Camera Unified DSLR 15 mm baseplate

1033932
2 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Wooden Camera Unified DSLR 15mm Baseplate

Hev- og senkbar kameraplate med plass til 15mm rods. Passer med Unified DSLR Cage (Small) og Unified DSLR Cage (Medium). Kameraplaten bruker ARRI-standard for montering på 2060 Dovetails, Safety Dovetails og skulderrigger. Kan også monteres på stativ.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.