Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Skulderrigg og følgefokus (FFPRO) til Sony FS5

Shape Skulderrigg og følgefokus (FFPRO) til Sony FS5

1024370
17 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Denne pakken bygger på Shapes Baseplate spesielt designet for Sony FS5, med to 15mm rods (254mm). På siden av platen er det 1/4"-gjenger for monteringsalternativ og på undersiden er det fire 1/4"-hull og to 3/8"-hull. En 1/4"- og en 3/8"-skrue medfølger.

I tillegg til bunnplate inneholder pakken Quick Handle Rod Block for FS5 med to håndtak som kan rotere 360° uavhengig av hverandre. Håndtakene er designet med Shapes Push Button-teknologi for rask og enkel bruk. Håndtak og bunnplate er montert på ett par 15mm rods (475mm) som også har en polstret skulder- og ryggpute med 1/4" gjenger for montering av ulike tilbehør.

For å komplettere riggen følger også Shape Follow Focus Pro med, solid konstruert i svart aluminium.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.