Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Matteboks lite 4x4, GML

Genus Matteboks lite 4x4, GML

318994
2 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Genus Mattebox lite 4x4, GML
Mattebox fra Genus som passer utmerket ved DSLR-filming. Festes på kameraet med en adapterring som finnes i ulike størrelser og kjøpes separat for å passe til akkurat ditt objektiv. Matteboksen har en filterholder for 4x4 tommers filter. Holderen er roterbar, og du låser enkelt fast filteret med en tommeskrue. Rammen for filteret er lett å ta av, og tillater rask veksling mellom ulike holdere.

Passer til
Kameraer med ikke-roterbar fremre del på objektivet

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.