Pussekluter

Kjøp pusseklut hos oss, online eller i butikk. Støv, skitt og små partikler er noe de fleste fotografer vil unngå, ettersom kameraet og dets tilbehør er svært følsomt. Til forskjell fra en vanlig stoffbit i bomull er pussekluten produsert i et mykt og absorberende materiale av mikrofiber. Pussekluten har egenskapen at den kan "løfte" vekk smuss og fremfor alt fett fra frontlinsen på en måte som er vanskelig å oppnå med andre materialer. En pusseklut bør finnes i alle fotografers kameraveske for og raskt og ankelt kunne rengjøre utstyret ditt, men også i forebyggende tilfeller.

0 produkter
Vise som
Sorter etter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.