Rengjøringskit

Kjøp rengjøringskit hos oss, online eller i butikk! Støv, skitt og andre små partikler er noe de fleste fotografer ikke ønsker seg, ettersom kameraet og tilbehøret er følsomme. Et rengjøringskit består oftest av rengjøringsservietter og en pusseklut i mikrofiber, støvbørste og blåsebelg, noe som gjør at du med et rengjøringskit i vesken har med det mest nødvendige for rengjøring av kamerautstyret ditt.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.