Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rengjøringskit Outdoor Pro Kit White

Lenspen Rengjøringskit Outdoor Pro Kit White

1040173
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lenspen rengjøringskit Outdoor Pro Kit White

Dette kitet inneholder det meste av hva du kan kunne komme til å trenge for å rengjøre og beskytte kameraet ditt. Dette kitet er optimalt for fotografer å ha med i vesken både dersom du er ute i feltet eller hjemme.

Fordeler

  • Ferdig rengjøringskit

Lenspen

Kan brukes til alle objektiver, kikkerter, tubekikkerter, system- og videokamera samt andre optiske produkter for ytre rengjøring.

Minipro

Mindre versjon av Lenspen for at du skal kunne komme inn i selv de minste kriker og kroker. Den er perfekt for å rengjøre f.eks. actionkameraer som GoPro.

FogKlear

Pusseklut for å få vekk dugg på optikken din.

Microklear cloth

En grovere klut for ekstern rengjøring av kamerahuset, skallet og andre overflater. Ikke for optiske linser.

Leveres med

  • Lenspen
  • Minipro
  • FogKlear
  • Microklear cloth

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.