Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativkit Video MVMXPROA42W aluminium

Manfrotto Etbensstativkit Video MVMXPROA42W aluminium

1030198
  • Quick Power Lock
  • Fuidtech stativfot
  • Lett oljedempet videohode med tilt-funksjon for myke bevegelser
2 640 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Etbensstativkit Video MVMXPROA42W aluminium
M200PL Kameraplate
Overgangsskruer 3/8" til 1/4"
2 938 NOK

4-delt ettbensstativ med MHXPRO-2W hode

Et ettbensstativ forenkler håndteringen av lange, tunge teleobjektiver og gir ekstra stabilitet der du ikke kan bruke et trebensstativ. Det er også nyttig når du trenger å bevege deg raskt, og bytte posisjon mye. Fluidtech stativfot gir ekstra stabilitet og fleksibilitet.

Fordeler:

  • Quick Power Lock
  • Fluidtech stativfot
  • 1/4" og 3/8"
     

Quick Power Lock

Quick Power Lock er en smidig lås som låser ordentlig godt rundt stativbeina. Takket være sitt design er det likevel lett å åpne og lukke, selv for svakere hender elle rmed hansker midt på vinteren.

Fluidtech Stativfot

Stativfoten består av tre føtter som øker stabiliteten ytterligere for ditt ettbensstativ. Foten kan låses i vertikal modus, men fremdeles tillate panorering eller være helt frikoblet for både tilt og panorerings-rørelser, noe som gjør det til et smidig etbensstativ for videofilming. Beina kan slås inn ved transport.

MHXPRO-2W

MHXPRO-2W er et lett oljedempet videohode med vippefunksjon for jevne bevegelser. Motstanden kan stilles inn til å tilpasse seg ditt utstyr og din sitasjon, og styrearmen gir deg ekstra kontroll via hevestangseffekten. Takket være Fluidtech-foten i kombinasjon med MHXPRO-2W kan du få smidige bevegelser for både panorereing og tilt i et kompakt, smidig format som ikke tar mye plass. Kamerahodet bruker Manfrotto 200PL-kameraplate.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.