Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativkit Video MVMXPROA4577 aluminium

Manfrotto Etbensstativkit Video MVMXPROA4577 aluminium

1030196
  • Quick Power Lock
  • Fluidtech stativfot
  • 577 kameraplate
2 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

4-delt ettbensstativ med 577-kameraplate

Et ettbensstativ forenkler håndteringen av lange, tunge teleobjektiver og gir ekstra stabilitet der du ikke kan bruke et trebensstativ. Det er også nyttig når du trenger å bevege deg raskt, og bytte posisjon mye. Fluidtech stativfot gir ekstra stabilitet og fleksibilitet.

Fordeler:

  • Quick Power Lock
  • Fluidtech stativfot
  • 1/4" og 3/8"
     

Quick Power Lock

Quick Power Lock er en smidig lås som låser ordentlig godt rundt stativbeina. Takket være sitt design er det likevel lett å åpne og lukke, selv for svakere hender elle rmed hansker midt på vinteren.

Fluidtech Stativfot

Stativfoten består av tre føtter som øker stabiliteten ytterligere for ditt ettbensstativ. Foten kan låses i vertikal modus, men fremdeles tillate panorering eller være helt frikoblet for både tilt og panorerings-rørelser, noe som gjør det til et smidig etbensstativ for videofilming. Beina kan slås inn ved transport.

577 kameraplate

Utstyrt med Manfrotto 577 kameraplate kan du raskt montere på/av videokameraet fra etbensstativet. Platen og holderen er designet for å kunne balansere kameraet og minimere belastningen på både stativet og operatøren.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.