Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Selfiestick

En selfiestick er et smidig, kult og godt hjelpemiddel for deg som vil ta selfies i ulike moduser med din smarttelefon. Produktet er en lang "pinne" med en mobilholder i enden, der du monterer mobilen trygt uten at det er noe problem. Deretter må du koble til "pinnen" med smarttelefonen din, før du kan fotografere mengder av selfier. Kjøp din selfiestick online eller butikk, vi har varemerker som Benro, SP og Sony. Mail gjerne vårt kundesenter om du ønsker vår hjelp!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.