Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Multislider Ms 80

Waterbird Multislider Ms 80

1039443
16 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

En unik multislider med fleksible løsninger for filmproduksjoner

Waterbird Multislider Ms 80 er en slider med muligheten til å variere kjøringer for filmproduksjoner. Ved å justere slideren til å være rett eller en bue kan man få varierte filmsekvenser ved hjelp av en og samme slider.

Fordeler:

  • Rette og kurvede kjøringer
  • Stabilt bygget
  • Styring via Multislider App

Leveres med:

  • Waterbird Multislider Ms 80

OBS! Kontrollenhet ikke inkludert

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.