Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ Wild Bull T7

Ifootage Stativ Wild Bull T7

1021938
  • Klarer en belastning på hele 40 kg med en vekt på kun 3,5 kg
  • Teleskopbeina av karbonfiber kan justeres mellom 15-78 grader
  • Innebygd skruefeste for montering av vekter
5 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Profesjonelt videostativ i karbonfiber
Wild Bull T7 er et stabilt trebensstativ som klarer en belastning på hele 40 kg, med en egenvekt på kun 3,5 kg hvilket gjør det meget anvendelig og portabelt. Teleskopbenene kan justeres mellom 15 og 78 grader slik at du enkelt kan få stabile opptak fra ulike perspektiver. På toppen av stativet sitter en nivelleringsskål på 75mm som er avtagbar skulle man ønske å bruke et kulehode og stativet har 1/4" og 3/8" gjenger på sidene for enkelt feste av tilbehør som f.eks. monitor. Det er innebygget skrufeste for ballast og stativet har utbyttbare gummiføtter og spikes slik at du kan få perfekt feste både inn- og utendørs.

Leveres med:

  • Benspredere
  • Nivelleringsskål
  • Vanntett veske
  • Manual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.