Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Benro KH25P
Artikkelnummer: 1049116

Benro KH25P

Stabil og lett stativpakke for video

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Høyde mellom 75–156,5cm
 • Tåler belastning på 5kg og veier 3kg
 • Egnet for videokameraer, systemkameraer og til og med smartenheter (med holder)

Velg variant

1 989 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Stabil, lett og komplett videostativpakke

Det solide og lette Benro KH25P er den perfekte stativpakken for filming. Du får en robust base som kombineres med et veldig mykt og fleksibelt væskedempet videohode. Hodet sørger for at kameraet er trygt montert og at du får stabil og jevn bevegelse i videoene dine. Begynn å produsere video og film med KH25P – et av våre bestselgende stativer!

Fordeler

 • Arbeidshøyde mellom 75-156,5cm
 • Gir en svært stabil og robust base
 • Egnet for videokameraer, systemkameraer og til og med smartenheter (med holder)
 • Væskedempet videohode for jevne og presise bevegelser
 • Justerbar motstand for horisontal panorering
 • Nivellering og vater for horisontal perfeksjon
 • Armen gir deg full kontroll over bevegelsene dine
 • Kan håndtere belastninger på opptil 5 kg
 • Stativet veier bare 3 kg
 • Romslig og polstret stativpose inkludert

Stativ som er 156,5 cm høy

Benro KH25P har tre benseksjoner med en 60mm skål (Bowl). Når du har montert videohodet, vil stativet være hele 156,5 cm. Minimumshøyden er 75 cm, du kan justere hvert ben uavhengig og du velger hvor du vil låse beina. Stativet har også en midtspreder som gir ekstra stabilitet, og du kan også velge å kjøpe Dolly hvis du ønsker å sette hjul på stativet for økt portabilitet og utvidet bruk (se passende tilbehør). Trenger du et stativ som kan være enda høyere? Se også på den høyere modellen Benro KH26P som er hele 184,5cm høy!


Jevne bevegelser med videohode

I denne pakken får du med et robust væskedempet videohode som passer perfekt enten du bruker kikkert, videokamera eller systemkameraer. Videohodet kan håndtere en maksimal belastning på opptil 5kg belastning, som er mer enn nok for de fleste kameraer.

Kameraplaten har to pinner for å hindre at kameraet dreier seg, og videohodet har en sikkerhetslås for maksimal sikkerhet. Hvis du bruker flere kameraer, kan du kjøpe flere plater slik at du slipper å ta platen av og på, se passende tilbehør.

Gummiføtter og piggføtter for feste på alle overflater

Benro KH26P har både gummi- og piggføtter slik at du kan tilpasse deg overflaten du jobber med – enten den er teppebelagt eller fotballbane. Du kan enkelt fjerne gummiføttene og bruke piggføttene på stativet uten å måtte skru eller bruke verktøy.

Velg mellom to pakker

Du kan velge mellom to pakker med KH26P stativsett eller KH26P stativsett med dolly. En dolly er ideell når du raskt vil flytte stativet over gulvet uten å måtte løfte det. Du kan lukke og åpne hjullåsene med foten, og de låser både hjulrotasjon og rulling. I stativkitet med dolly har vi kombinert Benro KH26P med Benro Dolly DL06 for å gi deg en mobil og enkel løsning for å sette hjul på stativet.

Leveres med

 • Benro KH25P med videohode
 • Panoreringsarm
 • Kameraplate
 • Stativpose med reim
I stativkitet med dolly leveres det også med en Benro DL-06.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.