Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videostativkit 546GBK + 504HD videohuvud

Manfrotto Videostativkit 546GBK + 504HD videohuvud

313939
  • Videohode utviklet for profesjonelle videokameraer
  • Robust og klarer tyngre kameraer
  • Maksvekt på 7,5 kg
9 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Manfrotto 504HD + 546GBK
Et videohode 504HD sammen med et bra trebeinsstativ 546GBK.

Manfrotto 504HD
Videohode som er utviklet for profesjonelle videokameraer. Mer robust og klarer tyngre kameraer enn lillebroren 501HDV og forgjengeren 503HDV. Klarer en maksimal vekt på 7,5 kg. Ytterligere funksjoner som teleskopisk panoreringsarm, bakgrunnsbelyst vater, justerbart motvektsystem, utbyttbar motvektsfjær, klarer temperaturer ned til -20 grader.

De største nyhetene i forhold til forgjengeren 503HDV er den utvidede størrelsen på hurtigplaten og størrelsen på oversiden, noe som gjør at kameraet får stabil hvileposisjon. Nå finnes det også en hunn-gjenge 3/8" på hver side av hodet, noe som gjør det mulig å feste tilbehør som belysning og monitor direkte på hodet uten å måtte belaste kameraet. Motvekten kan stilles inn i fire modus, 0 kg, 2,5 kg, 5 kg samt 7,5 kg. Panoreringsjusteringen og tilten har nå fått nummerskive slik at man lettere kan finne tilbake til et visst punkt.
Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.