Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

VR sugekopp med spigot

Manfrotto VR sugekopp med spigot

1036567
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

VR sugekopp med spigot

VR Sugkopp med Spigot er perfekt for bruk på en platt, ikke-porøs overflate. Den leveres komplett med en 5/8" adapterspigot av slitesterk, lett messing som ikke vil ruste eller bli dårligere etter tid. Spigotens dobbeltsidige design gir allsidigheten til å velge mellom en 1/4" eller en 3/8" avhengig av tilbehøres som brukes i kombinasjon med sugekoppen. Den er perfekt for bruk med 360 ° kameraer på flate overflater, med eller uten forlengelsesbom. Sugekoppen er utstyrt med et kulehode.

Fordeler:

  • Sugekopp for en flat, ikke-porøs overflate
  • Kulehode med spigot for ulike kameraposisjoner
  • Dobbeltsidig 5/8" spigot-adapter inkludert
  • Ekstremt robust fastholdningmekanisme med sikkerhetsstift
  • Støtter opptil 2 kg


 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.