Stor ryggsekk med lett tilgjengelig kameradel

MindShift Gear Kameraryggsekk BackLight 18L Photo Daypack -

1039493
 • Solid bæresystem med påbyggsbart midjebelte
 • Tilgang fra ryggen med "handsfree"-håndtering
 • Rommer 2 stk DSLR med 1-3 objektiver, pluss blits eller Mavic Pro og 13" laptop
 • Plass til mengder av personlig utstyr
 • Utvendige festepunkter og nettinglommer
 • Stativfeste og regntrekk
2 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk BackLight 18L Photo Daypack -
Red Whips 12-pack
Cable Management 10 V2.0
2 737 NOK
Kameraryggsekk BackLight 18L Photo Daypack -
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Battery Holder 2
2 697 NOK

Stor sekk med lett tilgjengelig kameraoppbevaring

BackLight er en heftig ryggsekk for mye utstyr. Kameradelen er tilgjengelig fra baksiden, noe som betyr at du ikke trenger å ta av deg sekken for å få tilgang til utstyret ditt. Sekken har også et solid bæresystem, tilpasset en fullastet kamerasekk. Det er også god plass til personlige ting og tilbehør. Nederst på siden finner du en kapasitetsliste og bildegalleri.

Fordeler:

 • Høy kapasitet for kamerautstyr
 • Tilgang fra ryggen med "handsfree"-håndtering
 • Solid bæresystem med påbyggbart midjebelte
 • Plass til mye personlig tilbehør
 • Eksterne festepunkter og nettinglommer
 • Stativbrakett og regntrekk

Høy kapasitet for kamerautstyr

Det store hovedrommet gir plass til rikelig med kamerautstyr og tilbehør. Maksimal objektivstørrelse er en løs 600/4 for 36L, en løs 200-400/4 for 26L og en løs 300/2.8 for 18L, alle med vendt solblender. I tillegg til det kan du for eksempel få plass til en Mavic Pro, flere forskjellige objektiver, blitser og annen hardware. Du kan selvfølgelig tilpasse innsiden av sekken til dine egne behov, og sekken kommer med flere skillevegger.

Tilgang med "handsfree"-håndtering

BackLight betyr at du kan få tilgang til kameradelen fra baksiden, noe som gir flere fordeler. En åpenbar fordel er at det er vanskelig for uvedkommende å komme seg inn i sekken og kamerautstyret når du har den på ryggen, men hovedfunksjonen og litt mer vanlig er at du selv kan få tilgang til kamerautstyret uten å måtte ta av deg sekken. Lokket har en veldig enkel, men praktisk gumminode som du henger over nakken når luken er åpen, slik at du kan bytte objektiv eller håndtere utstyret ditt med begge hender uten at lokket faller ned igjen. Perfekt når du raskt vil bytte objektiv uten å ta av deg vesken.

Solid bæresystem med påbyggbart midjebelte

Tungt kamerautstyr krever et godt bæresystem. Sammenlignet med den raskere "UltraLight" -sekken, har BackLight et mye kraftigere, mer utviklet bæresystem. Midjebeltet strammes "fra baksiden til forsiden", noe som gir mer kraft og gjør det mye lettere å justere midjebeltet. Midjebeltet er også tykt for å spre vekten godt, og du har muligheten til å bygge på den med ThinkTanks og MindShift Gears modulære systemer som LensChanger og Skin Series. Bæresystemet er av en type du normalt finner på større ryggsekker og på tursekker. Bakpanelet har en ventilasjonskanal i midten, og paming i både bakpanelet og skulderstroppene puster. Skulderstroppene er også i stor størrelse for å spre vekten. På toppen av skulderstroppene har du stroppene for å få den øvre delen av ryggsekken nær ryggen, som også vanligvis bare finnes på større ryggsekker og tursekker. Ved å trekke toppen av posen nærmere ryggen, får du et bedre vektsenter som igjen letter og lindrer skuldrene og gjør hele opplevelsen morsommere.

Mye personlig tilbehør

I tillegg til en stor kameradel er det god plass til personlige ting med dedikerte rom for både bærbar PC og nettbrett, samt rom for penner / linser, visittkort og andre små ting. Glidelåsen går nesten helt ned til bunnen, og du kan åpne fronten riktig for å få en riktig oversikt over hva som er i rommet. Utenfor det rommet er det et annet, men mindre rom, som passer for ting du trenger å få tilgang til raskt, for eksempel regnjakke eller regntrekk til sekken.

Eksterne festepunkter og nettinglommer

På begge sider er det både nettinglommer og kompresjonsstropper. Lommene kan brukes til vannflasker, rask tilgang til en tynn skalljakke eller for å ha et stativ i. De to kompresjonsstroppene på toppen kan også brukes til å feste tau eller en tykkere jakke. På forsiden har du monteringspunkter for isøkser, men kan også monteres turpinner eller andre ting i.
Det er også to dasychains med løkker for små ting som karbiner og hjelmer.

Stativbrakett og regntrekk

På toppen og bunnen av fronten finner du stativbraketten. Plasseringen av den øvre braketten gjør at stativet kan holde seg nær posen, noe som også er viktig fra et lastsynspunkt, da du vil ha vekten nær ryggen. Posen er laget av et vannavvisende materiale, men i tilfelle rikelig nedbør er det et regndeksel som kan krypes over posen selv med et stativ montert.

Kapasitet:

 • 1stk DSLR med 4-6 zoomobjektiver, pluss blits eller Mavic Pro
 • 2 kompakte systemkameraer med 5-7 objektiver, pluss blits eller Mavic Pro
 • 15-tommers bærbar PC og 10-tommers nettbrett
 • 9 L personlig utstyr

Maksimal objektivstørrelse:

 • Montert 150-600mm f/5-6.3 med solblender
 • Løs 300 mm f/2,8 med solblender

[Produktbilder/backlight18]
Kameraer, objektiv, stativ eller annet utstyr på bildene er ikke inkludert!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.