Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraveske Mirrorless Mover 5 Deep Red

Think Tank Kameraveske Mirrorless Mover 5 Deep Red

1027389
  • Kompakt og fint design
  • Glidelås og magnetlås
  • Passer større kompaktkameraer
  • Lomme med glidelås på forsiden
  • Svært god beskyttelse på tross av tynne vegger gjør at vesken kjennes liten men romslig

Velg farge

429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Kameraveske Mirrorless Mover 5 Deep Red
Red Whips 12-pack
Cable Management 10 V2.0
787 NOK

Think Tank kameraveske Mirrorless Mover
Kompakt kamerabag for speilløse systemkamera. Posen er laget av holdbare materialer, med både glidelåser og andre detaljer i metall istedet for av plast. Frontklaffen holdes lukket med en magnet.

Hvis du ønsker å  lese mer og se flere bilder av vesken, kan du se vårt blogginlegg om hela veskeserien "Mirrorless Mover"

Kapasitet:
Passer for et lite kompakt systemkamera med montert pannekakeobjektiv/små tilbehør. eksempelvis Canon EOS-M, Olympus E-PL5 og lignende kameratyper.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.