Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ninja Inferno

Atomos Ninja Inferno

1033338
12 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Ninja Inferno
Kamerabatteri NP-F770
X-Rite i1 Display Pro, Colorimeter
15 189 NOK
Ninja Inferno
Angelbird ATOM X SSDmini 500 GB by Angelbird
Lumix DC-GH5 kamerahus
30 880 NOK

Atomos Ninja Inferno

Ekstern 7" recorder og monitor for innspilling av høykvalitativ 4K HDR-video. Den store skjermen gjør det lett å kontrollere fokus, og recorderen gir deg mulighet til å spille inn i en høyere framerate og bedre komprimering enn hva kameraene klarer internt til minnekortet.

Fordeler:

 • 4K 60P 10-bit 4:2:2 HDR i ProRes/DNxHR
 • AtomHDR
 • Lyssterk 1500Nit's skjerm
 • XLR-tilkobling
 • HDMI 2.0 inn/ut
 • HDR (PQ, HLG) ut via HDMI
 • Doble batterier og SSD/HDD-lagring

4K 60P 10-bit 4:2:2 HDR i ProRes/DNxHR

Atomos Ninja Inferno er utviklet for å levere til det voksende behovet for 4K HDR-video. Ninja Inferno har muligheten til å spille inn i 4K 60P HDR 10-bit 4:2:2-video via HDMI-tilkoblingenn, noe som genererer såpass stor datamengde at mange kameraer ikke klarer å lagre filfilene internt på minnekortet. Med ProRes (HQ, 422, LT) eller DNxHR (HQX, HQ, SQ,LB) får du tilgang til codecs som er standard for filmproduksjon.

AtomHDR

Monitoren på Ninja Inferno viser hele 10-biters dynamisk omfang for å matche kameraenes 10-bit LOG-format. Takket være det høye dynamiske omfanget vil du ha tegning ogdetaljer i både lyse og mørke partier for å få et nøyaktig og korrekt bilde av eksponeringen og lyssettingen din.

Lyssterk 1500Nit's skjerm

Den 7" store skjermen har en lysstyrke på 1500Nits, noe som gjør at den fungerer utmerket i sterkt dagslys også uten en ekstra skjermhette.

XLR-tilkobling

Via en tilkoblingskabel får Atomos Ninja Inferno tilgang til to balanserte XLR-innganger med 48v Phantom-mating for innkobling av profesjonell lyd og trådløse mikrofonsystemer.

HDMI 2.0 inn/ut

Ninja Inferno tar imot 10-bit 4K 60P HDR-Log 4:2:2 signaler via en HDMI 2.0 tilkobling på siden. Recordern sender også ut ukomprimert 8/10-bit 4:2:2 HDR (PQ/HLG) eller REC.709 via HDMI til andre HDR-monitorer for mobil grading.

Doble batterier og SSD/HDD-lagring

Atomos Ninja Inferno har to batteriplasser, noe som innebærer at du kan bytte ett batteri av gangen uten drift uten at recorderen slår seg av. Selvsagt kan Ninja Inferno også drives på DC-strøm. Ninja Inferno lagrer filene på en SSD- eller 2,5" harddisk. For 4K kreves en SSD-disk og 1080p30 kan spilles inn på vanlig 2.5" HDD.

Leveres med:

 • Ninja Inferno
 • 12V-3A AC adapter
 • XLR-adapter
 • 1 x Master Caddy II
 • Travel case

Merk: Lagringsmedia og batterier ikke inkludert!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.