Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ninja V

Atomos Ninja V

1039264
  • ProRes RAW i 4K 60p
  • HDR-display
  • Pre-roll/Endtrigger
  • Timecode-synkronisering
  • Innspilling på SSD-harddisk
7 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Ninja V
Angelbird ATOM X SSDmini 500 GB by Angelbird
Kabel HDMI Ultra High Speed 1,5m Svart 4K/8K
11 034 NOK
Ninja V
LCD-Skjermbeskyttelse til Ninja V
Angelbird ATOM X SSDmini 1 TB by Angelbird
13 784 NOK

5" monitor recorder med ProRes RAW og HDR

Recorderen kan spille inn i ProRes RAW over HDMI, og har støtte for HDR (PQ og HLG) i opptil 4K 60p. Master Caddy III er mindre enn forgjengeren for å minske den totale størrelsen. Skjermen er en FullHD display og drives med standard NP570-batterier noe som gir en batteritid på ca 1h. Lysstyrken på 1000 nit gjør bildet tydelig i sollys. Skjermen veier kun 320g.

Teksten oppdateres

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.