OLED-monitor 7,7" Recorder Odyssey 7Q+,

Convergent Design OLED-monitor 7,7" Recorder Odyssey 7Q+,

1016895
29 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Odyyssey Q7+ er en avansert monitor/opptaker med mulighet for å ta opp i HD/2K og 4K via SDI og HDMI. Den kan ta opp i ukomprimert DPX eller Apple ProRes 422 (HQ). Med Odyssey RAW Bundle kan den også ta opp i RAW (kjøpes på Convergent Designs hjemmeside).

Odyssey 7Q+ har en høyoppløst OLED skjerm (1280x800) som viser dyp, korrekt svart og farger med en betraktningsvinkel på opp til 176 grader.

Med  "Multi-Stream Monitoring" kan opp til fire HD-videoinnganger ses samtidig i en quad-view-modus. Du kan og skifte mellom de ulike videoinngangene når du benytter flere kameraer.

Her kan du lese mer i Odyssey 7Q+ produktbrosjyre

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.