Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Baseplate USBP-15 MKII

Vocas Baseplate USBP-15 MKII

1025174
8 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Vocas USBP-15 MKII
Denne baseplaten har alt du behøver for å gjøre om kameraet ditt til et skulderkamera og er kompatibelt med en lang rekke kameraer, som for eksempel Sony PXW-FS5, Arri Alexa Mini, Canon EOS C100, C300, C500 og Panasonic Varicam HS og S35.

 

Leveres med:

  • 1x USBP-15 MKII
  • 1x kameraplate
  • 1x skulderpute standard
  • 2x aluminum 15 mm bar på 210 mm
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.