Voigtländer 60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3
Voigtländer 60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3
Artikkelnummer: 1056515

Voigtländer 60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3

60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 120 mm (tilsvarende 35 mm)
 • Blenderåpning: f/0,95 til 16
 • Manuell fokusdesign
16 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Voigtländer Nokton 60 mm f/0,95 blander en middels telefoto-brennvidde med en usedvanlig lyssterk design, og er et 120 mm-ekvivalent primeobjektiv for Micro 4/3 speilløse kameraer. Dens imponerende design gir større kontroll over dybdeskarpheten for arbeid med selektiv fokusteknologi og favoriserer også fotografering under vanskelige lysforhold.

Fordeler

 • 120 mm (tilsvarende 35 mm)
 • Blenderåpning: f/0,95 til 16
 • Valgfri trinnløs blenderring, perfekt for video
 • Manuell fokusdesign
 • 10 blenderblader

Avansert optisk design

Den optiske designen inkluderer et par divergerende partielle spredningselementer, som bidrar til å forbedre klarhet og fargegjengivelse ved å redusere fargekanter og kromatiske aberrasjoner. For finjustert kontroll og klassisk appell har objektivet en raffinert manuell fokusdesign, som tillater arbeid med motiver så nært som 1,1 tommer unna med en maksimal forstørrelse på 1:4. I tillegg har objektivet også Selective Aperture Control System, som gjør det mulig å veksle mellom en trinnløs, de-klikket blenderåpningsvalgmetode for å passe videoapplikasjoner og en tradisjonell klikk-stopp blenderåpningskontrollmetode.

Leveres med

 • Voigtländer Nokton 60mm f/0,95
 • Fremre og bakre objektivdeksel
 • Solblender
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen