futteral PCH-6 til Zoom H6

Zoom futteral PCH-6 til Zoom H6

1027385
455 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Vanntett etui til Zoom H6

Dette etuiet er designet for å passe til Zoom H6 og er laget av et vanntett material med gjennomsiktig framside som kan åpnes så du kommer til alle innstillinger på opptakeren. Den har også en avtakbar mikrofonbeskytter, beltefeste, boompole-lomme og nøkkelringmontering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.