AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
AKAI PROFESSIONAL MPC Studio
Artikkelnummer: 1053067

AKAI PROFESSIONAL MPC Studio

Kompakt sampler og USB-kontroller med over 100 lydeffekter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 16 trykkfølsomme RGB-pads
 • LCD-fargeskjerm
 • Touchstrip-kontroll
2 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

MPC Studio fra AKAI Professional er din komplette musikkproduksjonskontroller som kombinerer intuitiv maskinvare med inspirerende programvare. Med 16 RGB-bakgrunnsbelyste berørings- og hastighetsfølsomme pads, informativ LCD-fargeskjerm, innovativ touchstrip-kontroll, 360 ° berøringskoder og 39 dedikerte funksjonsknapper, er du i gang og lager musikk på få minutter. Alt er pakket i en veldig kompakt MIDI-kontroller som drives via USB så den er enkel å både ha med seg og komme i gang med. MPC Studio kommer med MPC-programvare som gjør datamaskinen din til en kraftig DAW slik at du bare er noen få tastetrykk unna neste hitlåt.

Fordeler

 • 16 RGB-bakgrunnsbelyste trykk- og hastighetsfølsomme pads i full størrelse
 • Informativ LCD-skjerm i full farge
 • 8 lydbibliotek tilgjengelig via Pad Bank dial
 • 140 mm kapasitiv touchstrip-kontroll med LED-indikatorer
 • 360 ° berøringskoder for displaynavigasjon og valg
 • 39 dedikerte LED-bakgrunnsbelyste funksjonsknapper
 • 3,5 mm MIDI I/O
 • Strømforsyning via USB

Lag hitmusikk på få minutter

Akai MPC – som står for Music Production Center – er ikke som en hvilken som helst trommemaskin. Dette banebrytende instrumentet ga produsenter og beatmakere nye og uovertrufne sekvenserings- og samplingsmuligheter allerede på 1980-tallet. Her kommer AKAI Professionals med en ny, kompakt sampler som blir den perfekte koblingen mellom kreativiteten din og datamaskinen. Bare koble til via USB, så er du i gang.

Som grunnlag har du seksten full-size pads og som et komplement er det 39 knapper med dedikerte funksjoner for å begynne å lage beats og musikklooper. Til venstre er en 5,5" lang berøringsfølsom berøringslist med LED-indikatorer hvor du drar fingeren opp og ned og lar deg justere og variere effektene for lydene dine. MPC Studio har også en trykkfølsom knott som du både kan snurre og trykk på for å bla gjennom lydene dine, velge virtuelle instrumenter, finne plugins og mer på LCD-skjermen ovenfor.

Bakgrunnsbelyst med RGB-belysning kan du bruke de forskjellige fargene til å koordinere lydbanker eller samples for å hjelpe med opptak i forestillinger. MPC Studio er ikke bare bra for musikkproduksjon, det kan også være et godt verktøy for live, slik at du kan trigge lyder og til og med spille hele sanger med de ulike bankene og kraftige effektene som tilbys.

AKAI Professional MPC Studio MIDI-kontroller

Leveres med

 • AKAI Professional MPC Studio (2021)
 • Kort med programvarenedlastingskoder
 • 2x 3,5 mm til 5-pins MIDI-adapter
 • USB-kabel
 • Manual og dokumentasjon
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen