Apple Mac Studio - M2 Max 12‑core CPU, 38-core GPU, 64GB, 1TB, Silver
Apple Mac Studio - M2 Max 12‑core CPU, 38-core GPU, 64GB, 1TB, Silver
Artikkelnummer: 1060062

Apple Mac Studio - M2 Max 12‑core CPU, 38-core GPU, 64GB, 1TB, Silver

Mac Studio M2 Max – Spektakulær ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • M2 Max 12-kjerner
 • 64 GB RAM og 1 TB SSD
 • 4 x Thunderbolt 4
37 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Mac Studio - brukt og elsket av kreative fagfolk over hele verden. Med superkrefter fra kraftige og lynraske M2 Max. En kompakt kraftpakke med utrolig god ytelse og mange porter. Takle alle dine kreative utfordringer og forvandle hvilken som helst plass til ditt eget studio.

Fordeler

 • M2 Max med 12 CPU-kjerner og 38 GPU-kjerner
 • Avspilling av 10 videostrømmer i 8K ProRes samtidig
 • Støtte for opptil fem skjermer
 • Over 4 ganger raskere maskinlæring enn forgjengeren M1 Max
 • 400 GB/s minnebåndbredde
 • Fire Thunderbolt 4-porter
 • Ethernet-port med 10Gbit/s
 • Kompakt design med effektivt kjølesystem


Apple Mac Studio M2 Max Ultra

Kraft til å takle neste utfordring

Mac Studio med M2 Max gjør deg klar for neste utfordring. Enten du spiller inn musikk, redigerer bilder og videoer eller animerer i 3D, kan du stole på lynrask ytelse. Sammenlignet med forgjengeren M1 Max får du opptil 1,8 ganger raskere prosessor og opptil 3,6 ganger raskere grafikk. Apples banebrytende systembrikkearkitektur, der prosessor, grafikk og maskinlæring er samlet i en enkelt brikke, gjør Mac Studio raskere, kjøligere og mer strømeffektiv.

Enorm ytelse i perfekt størrelse

Mac Studio tar opp utrolig lite plass på skrivebordet ditt. Den måler kun 9,5 cm i høyden, noe som betyr at den passer perfekt under de fleste skjermer. Dette betyr at du alltid har tilgang til ekstrem kraft og mange tilkoblinger. Det gir deg muligheten til å forvandle arbeidsområdet ditt til ditt eget studio.

Kraftige kontakter

Mac Studio har totalt tolv porter, noe som gjør det enkelt å lage ditt drømmestudio. Overfør bilder og videoer raskt og enkelt direkte via SDXC-kortleseren. Koble til opptil 5 skjermer samtidig via Thunderbolt 4 og HDMI med støtte for 8K. Via Ethernet-porten overfører du store filer på opptil 10 Gbit. Selv trådløst får du en sømløs tilkobling med tilbehøret ditt via Bluetooth 5.3 og støtte for WiFi 6E.

Kjølig og stille

Inne i dekselet til Mac Studio skjuler det seg et innovativt kjølesystem som sikrer at du får mest mulig ut av M2 Max uten å forstyrre arbeidet ditt. Til tross for sin utrolige kraft, gir Mac Studio ikke mer enn en hvisking, selv under krevende oppgaver.

Leveres med

 • Mac Studio – M2 Max 12-core CPU, 38-core GPU, 32GB RAM
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen