Portabel skjermpakke for streaming

Asus MB16ACM 15,6" bærbar skjerm ink. Ring light + lysstativ

1049775
  • Perfekt for streaming fra datamaskinen eller smarttelefonen
  • Ultrakompakt skjerm på 15,6"
  • Koble skjermen enkelt til USB-C
  • Belysning med medfølgende stativ og mobiltelefonholder
4 884 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

MB16ACM 15,6" bærbar skjerm ink. Ring light + lysstativ
Slitesterk USB C til USB C kabel 1m svart
USB-C FastCharge PD 20W
5 402 NOK

Bærbar skjermpakke for streaming

15,6" bærbar skjermpakke som lar deg streame og arbeide på to skjermer uansett hvor du er. Koble skjermen til datamaskinen eller smarttelefonen, og sammen med ringlyset får du perfekt lys uten skygger under streaming.

Fordeler

  • Perfekt for streaming fra datamaskinen eller smarttelefonen
  • Ultrakompakt skjerm på 15,6"
  • Koble skjermen enkelt til USB-C
  • Belysning med medfølgende stativ og mobiltelefonholder

Skjerm med tynn og portabel design

ZenScreen er det perfekte verktøyet når du er på farten. Det gjør det mulig å arbeide på to skjermer, vise presentasjoner og hjelpe deg med mer effektivt arbeid. Med vekt på bare 780 gram og en profil på 8mm, tar det ingen plass i bagen. Skjermen har hybrid signalløsning og kobles enkelt med bare én USB-C-kabel som gjør den kompatibel med de fleste bærbare datamaskiner og smarttelefoner.

Skyggeløst lys med karakter

Bruk LED-belysning når du tar filmer eller tar bilder for å få et lys med minimalt med skygger når kameraet eller smarttelefonen er plassert midt i lampen. Ringbelysningen skaper et flatterende lys og gir fin refleksjon i øynene til personen foran kameraet.
Et ringlys gir et karakteristisk, skyggeløst lys og et fint rundt "catchlight"(gjenskinn i øynene). Takket være utformingen av lyset fotograferer du gjennom lampen, noe som gjør det veldig enkelt å få et fint lys. Du peker ganske enkelt lampen mot deg selv, eller på personen du vil fotografere eller filme, og deretter justerer du bare lysstyrken til du er fornøyd.

Leveres med

  • ASUS MB16ACM
  • Godox LED Ring Light LR180 + Lampestativ
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.