ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
ASUS ProArt PA329CRV
Artikkelnummer: 1061074

ASUS ProArt PA329CRV

32'' 4K-skjerm med HDR og 96W strømforsyning

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 32'' 4K IPS-skjerm (3840 x 2160)
 • 98 % DCI-P3 og 100 % sRGB
 • USB-C med 96W strømforsyning
10 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ProArt PA329CRV er designet for den profesjonelle videoskaperen. Den har 4K-oppløsning som gir god plass og klarhet i alle detaljer. Den dekker 98 % av DCI-P3 og har HDR som gir dype svarte farger. Ved levering er skjermen kalibrert og sertifisert i henhold til Delta E < 2 for eksepsjonelle farger rett ut av esken. Bli kvitt alt kabelrot ved å få bilde, overføring og 96W strømforsyning via én og samme USB-C-kabel. Det gjør ProArt PA329CRV til en skjerm med alle viktige funksjoner for innholdsskaperen.

Fordeler

 • 4K IPS-skjerm med VESA DisplayHDR 400
 • USB-C med 96W strømforsyning
 • 98 % DCI-P3 og 100 % sRGB
 • USB-C med 96W strømforsyning
 • Calman verifisert og fabrikkkalibrert til Delta E < 2
 • Ergonomisk stativ som kan heves, senkes, snus og vippes
 • Kan brukes i portrettmodus
 • Smart design for enkel kabelføring

Gir kraft til innholdsskapere

ProArt PA329CRV gir deg oppløsning i Ultra HD og et bredt fargerom som oppfyller industristandarder for videoproduksjon. Selv med fargekorrigering får du et resultat du kan stole på da skjermen leveres kalibrert etter Delta E < 2 og rolig verifisert. Også for fotografer og digitale illustratører er ProArt PA329CRV et godt valg som fremhever alle detaljer og presise farger.

Moderne og slank design

ProArt PA329CRV har en rammeløs og slank design som passer godt inn i det moderne kontoret eller studioet. Den tynne profilen og den minimalistiske foten gjør det enkelt å passe inn i enda mindre arbeidsplasser. Designet for å opprettholde en pen kabelføring uten risiko for unødvendig sammenfiltring.

Opplev media i 4K HDR

Med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler får du en fantastisk tetthet av piksler til tross for en størrelse på 32'' og tre ganger så mye overflate å jobbe med sammenlignet med en skjerm med Full HD. Den lar deg redigere og se materiale i 4K i full størrelse og oppleve detaljene på en klarere måte. Med DisplayHDR 400 får du en utrolig lysstyrke og dyp kontrast som gir ekstra liv til bildene og videoene dine.

Innebygd hub for effektiv arbeidsflyt

Uansett om du jobber med en bærbar eller stasjonær, med en eller to skjermer, er ProArt PA329CRV klar. Via USB-C kan du koble til, overføre lyd og video mens du lader den bærbare datamaskinen – alt gjennom én og samme kabel. Via DisplayPort har du muligheten til Daisy Chaining. Dette betyr at du kan koble skjermer mellom hverandre i stedet for å koble begge til samme datamaskin. I tillegg til disse portene har du også HDMI, en USB-hub med flere porter og en 3,5 mm jack.

Fremtiden er bærekraftig

ProArt PA329CRV er testet for å oppnå verdens ledende sertifiseringer for holdbarhet. Den er laget av minst 85 % resirkulert plast og komponenter, og panelet inneholder ikke kvikksølv. Emballasjen er laget av mer enn 80 % resirkulert materiale og er lett å resirkulere. Størrelsen er også designet for å veie lite og ta opp minimalt volum, noe som betyr at det tar mindre ressurser å sende.

Leveres med

 • ASUS ProArt PA329CRV
 • Strømkabel
 • HDMI-kabel
 • DisplayPort-kabel
 • USB-kabel
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen