Nyhet
Artikkelnummer: 1101063

ASUS ProArt Flip PX13 OLED – AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4060, Win 11 Pro

13,3″ konvertibel laptop med avanserte AI-funksjoner og 3K OLED

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-07-15
Butikklager:
 • AMD Ryzen AI 9-prosessor
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA GeForce RTX 4060
29 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kreativitet møter fleksibilitet – oppdag ProArt Flip PX13. Den er designet for å enkelt veksle mellom ulike former og for å gi næring til din kreative lidenskap når inspirasjonen slår til, uansett hvor du er! Med banebrytende AMD Ryzen AI 9, den første prosessoren som leverer 50 TOPS dedikert til AI-funksjoner, elimineres lange ventetider og behovet for dyre skybaserte verktøy, samtidig som sikkerheten økes ved at AI-prosessene håndteres lokalt på enheten. Sammen med kraften i GeForce RTX-grafikk, kan du håndtere rendering i sanntid, visuelle effekter og videoredigering med enestående hastigheter. Opplev visjonene dine i levende farger på den berøringsaktiverte 3K OLED-skjermen, og få magien til å skje med ASUS DialPad, som forenkler arbeidsflyten. Ta med deg studioet ditt uansett hvor du er med ProArt Flip PX13.

Viktige fordeler

 • Ryzen AI 9-prosessor som leverer opptil 81 TOPS*
 • Dedikert AI-chip med opptil 50 TOPS
 • 3K OLED-berøringsskjerm med 100 % DCI-P3 og Delta E < 1
 • RTX-grafikk og NVIDIA Studio med AI-assisterte verktøy
 • Unike AI-verktøy som forenkler din kreative flyt
 • ASUS DialPad - innebygd kontrollhjul for bedre arbeidsflyt
 • Sertifisert med Copilot+PC med fysisk knapp for rask tilgang
 • RAM med en hastighet på 7500 MHz for avansert multitasking
 • USB 4 med overføringshastigheter på opptil 40 Gbps
 • Wi-Fi 7 for lynrask trådløs tilkobling overalt
 • Militær holdbarhet i henhold til MIL-STD 810H
 • Allsidige moduser som stativ-, telt-, laptop- og nettbrettmodus

Øk kreativiteten med kunstig intelligens

Ta steget inn i fremtiden for innholdsskaping med AMD Ryzen AI 9. For første gang leverer AI-brikken i en prosessor opptil 50 TOPS og lar AI-funksjoner flytte inn lokalt. Eliminer ventetider, avbryt dyre AI-tjenester og øk sikkerheten ved å behandle innholdet ditt direkte på enheten. Dette gjør den ideell for krevende oppgaver som videoredigering, 3D-rendering og spillutvikling, slik at du får mer tid til å fokusere på det som betyr mest.

AI-PC på neste nivå

Få en ekstraordinær AI-opplevelse med ProArt Flip PX13. Med den nyeste teknologien har du alltid kraftige AI-verktøy lett tilgjengelig for å effektivisere arbeidsflyten, øke produktiviteten og gi deg en personlig tilpasset opplevelse, samtidig som du forbedrer sikkerheten og hastigheten på krevende oppgaver. Med en egen knapp for Copilot er daglig hjelp og assistanse bare et klikk unna. AI hjelper deg med å styrke din kreative reise ved å optimalisere arbeidsflyten og forenkle grunnarbeidet, slik at du kan bruke mer tid på detaljer og sette ditt unike preg på det kreative arbeidet ditt.

Din grafiske superkraft

Få fart på den kreative reisen din med ProArt Flip PX13 takket være kraften i GeForce RTX-grafikk. Den leverer totalt opptil 321 TOPS som legger grunnlaget for avanserte AI-funksjoner og arbeidsflyter. Det har aldri vært raskere å generere AI-bilder, og selv med krevende oppgaver som rendering, visuelle effekter, sanntidsredigering og 3D-design, klarer ProArt P16 det uten begrensninger. GeForce RTX er AI-kompatibelt med over 100 forskjellige kreative apper, inkludert Adobe, Davinci Resolve, Blender, Unreal Engine og OBS Studio. Det betyr at du har alle muligheter til å uttrykke deg kunstnerisk og legge langsomme arbeidsflyter bak deg.

Kraftig kreativitet på farten

Ingen grenser, ingen begrensninger. ProArt Flip PX13 er ikke bare kraftig, men også fleksibel. Det er ditt studio på farten. Til tross for kompromissløs ytelse veier den bare 1,38 kg og er konvertibel, slik at du kan tilpasse den til dine behov. Bruk den i klassisk laptop-modus eller som nettbrett. Den kan også settes opp i stativ- eller teltmodus. Uansett hvordan du bruker ProArt Flip PX13, holder den seg kjølig selv under svært tunge oppgaver.

3K OLED - visjon i levende farger

Se visjonene dine komme til live på den enestående OLED-skjermen. Opplev alle detaljer i skarp 3K-oppløsning og de levende fargene i 100 % DCI-P3. Takket være OLED-skjermens unike evne til å slukke hver piksel individuelt, får du dyp svart og høy kontrast som gjør at fargene skinner klart og tydelig gjennom. Hver skjerm er kalibrert på fabrikken for å opprettholde en fargenøyaktighet på Delta E < 1, noe som sikrer nøyaktige og naturtro farger. ProArt Flip PX13 har en berøringsskjerm som også kan brukes med kompatible penner. Med opptil 4096 trykkpunkter kan du arbeide med presisjon og skape detaljer.

Få magi til å skje med ASUS DialPad

Oppdag nye måter å jobbe på med den eksklusive ASUS DialPad. Det er et intuitivt og fysisk verktøy i venstre hjørne av styreplaten som gir deg umiddelbar og presis fingertuppkontroll over verktøyene i de kreative appene dine. Du kan raskt og enkelt endre penselstørrelse, kontrast, størrelse og mye mer. Den kan tilpasses fullt ut - du bestemmer reglene!

Mer RAM, mer kraft

ProArt Flip PX13 har enorm RAM-kapasitet. Med raske LPDDR5X-moduler som kjører med 7500 MHz, kan du enkelt jobbe med høyoppløst innhold og samtidig ha god plass til å kjøre alle de andre krevende programmene dine. Opplev avansert multitasking på ekte!

Med verden som arbeidsplass

Takket være sin MIL-STD 810H-militære holdbarhet er ProArt Flip PX13 klar til å reise hvor som helst i verden. Den er grundig testet for å tåle opptil 95 % relativ luftfuktighet (RH), sand, støv og støt samt ekstreme temperaturer. Med Ambient Cooling-systemet får du en bærbar PC som er stillegående og kjølig, selv under krevende kreative prosesser.

Leveres med

 • ASUS ProArt Flip PX13 OLED - HN7306WV-LX006X
 • Strømkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen