Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Asus ProArt PA247CV
Artikkelnummer: 1051562

Asus ProArt PA247CV

23,8-tommers Full HD IPS-skjerm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 23,8-tommers skjerm med IPS-panel (1920 x 1080)
 • 100% sRGB och Rec. 709 farger
 • Justerbar skjerm med stående modus
2 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fabrikkkalibrert Full HD 23,8-tommers skjerm med en oppløsning på 1920x1080 piksler som er produsert for å møte kravene til kreative fagfolk som jobber med for eksempel foto, video og grafisk design. Den har høy fargenøyaktighet og dekker et fargerom på 100 % sRGB og Rec. 709. I tillegg har den en USB-C-port som støtter dataoverføringer, DisplayPort og også en strømforsyning på 65W.

Fordeler

 • Matt skjerm som minimerer refleksjoner
 • Calman verifisert og fabrikkkalibrert
 • Delta E <2 fargenøyaktighet for korrekte farger
 • USB-C med støtte for skjermport, dataoverføring og strømforsyning (65W)
 • Flere tilkoblingsmuligheter for økt fleksibilitet

USB-C - en port for alt

Skjermen er kompatibel med de fleste enheter og har USB-C, DisplayPort og HDMI-porter. USB-C-porten støtter dataoverføring, DisplayPort og også 60W strømforsyning. ProArt A247CV fungerer også som en USB-hub, noe som betyr at når du kobler den til via USB-C (med C til C-kabel eller C til A-kabel), og enheten din har tilgang til utstyret koblet til via USB, er portene.

Høye detaljer og livlige farger

ProArt PA247CV har høy detaljgjengivelse i bildet og med en oppløsning på 1920x1080 piksler får du en bildekvalitet som er perfekt for grafisk arbeid. Skjermen har en 100 % sRGB fargeskala i henhold til Rec. 709, som gir bildene dine en mer levende følelse.

ProArt forhåndsinnstilling og palett

For en effektiv arbeidsflyt har ASUS utviklet forhåndsinnstillinger på skjermen for raske fargejusteringer og palett for å lagre personlige parametere. Palett-funksjonen er lett tilgjengelig via skjermmenyene og gir større fleksibilitet i fargejusteringer.

Fabrikkkalibrert skjerm

Skjermen er også Calman-verifisert og fabrikkkalibrert for realistisk fargegjengivelse og garanterer en fargepresisjon på ∆E <2. På denne måten vet du nøyaktig hvordan arbeidet ditt vil se ut når det er ferdig.

Juster plasseringen av skjermen etter eget ønske

Med ProArt PA247CV har du mulighet til å stille inn vinkel, høyde og helning på skjermen din slik at den passer deg. Du kan også bruke den i portrettmodus og da roteres bildet automatisk, noe som er veldig praktisk når du jobber med nettsider eller dokumenter med lange lister.

Leveres med

 • Asus ProArt PA247CV
 • DisplayPort-kabel
 • HDMI-kabel
 • USB-C-kabel
 • Strømkabel
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.